Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Συμβουλές για ένα όμορφο καθημερινό μακιγιάζ!

Hello! Ένα καθημερινό, επιτυχυμένο μακιγιάζ πρέπει να πληρή κάποιες προυποθέσεις.. Ορισμένες φορές μπορεί να γίνει περίπλοκο. Πολλές από εμάς κάνουμε ελάχιστα για να καλύψουμε τυχόν ατέλειες και να φαινόματσε πιο φυσικές..Ωστόχο, υπάρχουν πιθανότητες να έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα τελικά.

Παρακάτω θα δεις μερικά τιπς για να μην κάνεις λάθη!!


Αντιλιακό

Ο πρώτος κανόνας για καθημερινό μακιγιάζ δεν περιλαμβάνει μακιγιάζ, αλλά αντηλιακό! Οτιδήποτε κι αν κάνεις είναι βασικό να προστατεύεις την επιδερμίδα σου με SPF, πριν εφαρμόσεις οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία ενυδατική κρέμα ή foundation με αντηλιακή προστασία για να είσαι σίγουρη πως ποτέ δεν θα το ξεχάσεις

Eyeliner

Το καλύτερο θα ήταν να αποφύγεις για το καθημερινό μακιγιάζ, το eyeliner. Όμως μπορείς να προτιμήσεις κρεμώδεις σκιές με shimmer για να φωτίσεις τα μάτια σου και ολοκληρώνεις με μια μαύρη μάσκαρα.




Κραγιόν

Το καθημερινό μακιγιάζ δεν σημαίνει απαραίτητα διάφανο κραγιόν ή glossy, φυσικές αποχρώσεις. Δώσε έμφαση στα χείλη σου προτιμώντας ένα κραγιόν σε φωτεινή απόχρωση. Έτσι, θα δώσεις φως στο look σου.



Βλεφαρίδες 

Χρησιμοποίησε ένα ψαλίδι για βλεφαρίδες, μία μάσκαρα για όγκο και μία μάσκαρα για μήκος στις ρίζες των βλεφαρίδων σου.


Foundation

Ένα διακριτικό bronzer για να δώσεις λάμψη και να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεσαι για ένα καθημερινό, αλλά κομψό μακιγιάζ.



xoxo
Cindy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου