Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

9 Γρήγορα Τιπς Για Το Κονσίλερ Που Όλες Πρέπει Να Γνωρίζουμε...



Hello again!!! Εδώ λοιπόν είναι μερικά τρικς για μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Το κονσίλερ είναι ένα beauty product που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην make up τσάντα της. Μας βοηθάει να φαινόμαστε λίγοτερο κουρασμένες, λαμπερές και φρέσκες!! Όταν το εφαρόζουμε με τον σωστό τρόπο μπορεί πραγματικά να σου αλλάξει την επιδερμίδα.  Ή θα μείνεις με τις μικρές ατέλειές σου ή θα τις καλύψεις!!
  
Ας ξεκινήσουμε..








#1. Choose the right type
  Πάρε το σωστό κονσίλερ. Υπάρχουν κυρίως 2 τύποι κονσίλερ. Το υγρό κονσίλερ που είναι καλύτερο για τις ξηρές επθδερμίδες και το κρεμώδης κονσίλερ που δουλεύει καλύτερα σε λιπαρές επιδερμίδες

 #2. Choose the right brand
 Όταν ψάχνεις για κονσίλερ προσπάθησε να βρεις αυτό που δεν θα σου κλείνει τους πόρους σου, θα σου δίνει την τέλεια κάλυψη και επέλεξε ένα που να ταιριάζει στο χρώμα της επιδερμίδας σου.

#3. What are you concealing 
  Όταν καλύπτεις τους μαύρους κύκλους σου χρησιμοποίησε ένα ροζ ή ροδακινή κονσίλερ. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα κονσίλερ που θα είναι ένα τόνο πιο ανοιχτό από το το make up σου και έχει κίτρινους υποτόνους και φωτίζει τους μαύρους κύκλους. Και αν θες να καλύψεις κόκκινα σημάδια, διάλεξε ένα πράσινο κονσίλερ.
  
Green: Καλύπτει τις κοκκινήλες.
Pink:Εξισορροπεί το δέρμα και καλύπτει τους μαύρους κύκλους.
Yellow: Δουλεύει καλύτερα σε μελαμψό ή μαυρισμένο δέρμα και φωτίζει την επιδερμίδα. 

 #4. Prep Your Skin  
 Πριν χρησιμοποιήσεις το κονσίλερ προετοίμασε το πρόσωπό σου ή την περιοχή των ματιών με ενυδατική κρέμα και το primer.

 #5. Apply concealer after your foundation
  Αν εφαρμόσεις πρώτα το make up σου, θα δεις ότι δεν χρειάζεσαι να χρησιμοποιήσεις τόσο πολύ κονσίλερ. Ωστόσο, αν χρησιμοποιήσεις πρώτα κονσίλερ, το περισσότερο θα το αφαιρέσεις όταν θα βάλεις το make up σου.

 #6. The technique
 Ο πιο κολακευτικός τρόπος να εφαρμόσεις το κονσίλερ είναι να σχεδιάσεις ένα τρίγωνο κάτω από το μάτι που να φτάνει λίγο μέχρι το μάγουλο.Αυτό το σχήμα όχι μόνο καλύπτει τους μαύρους κύκλους αλλά δίνει αμέσως την εντύπωση ότι έχεις κάνει ανόρθωση στο πρόσωπο. :P 

 #7. Pat not smear
  Αντί να το μουντζουρώνεις και να το πασαλείβεις παντού, θα έπρεπε να το πατάς απαλά για να το απλώσεις παντού και ομοιόρμοφα.

 #8. Concealing blemishes
 'Οταν προσπαθείς να καλύψεις τις ατέλειες, πρώτα χρησιμοποίησε ένα πράσινο κονσίλερ, μετά κάλυψε την περιοχή με ένα κονσίλερ που ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας σου. Κάλυψε ένα κόκκινο σημάδι ή σπυράκι με ένα πράσινο κονσίλερ με ένα καθαρό βουρτσάκι μόνο στο σπύράκι για να αποφύγεις την εξάλειψη των βακτηρίων.Έπειτα χρσιμοποίησε ένα βαμβάκι για να εφαρμόσεις ένα υγρό κονσίλερ που ταιρίαζει με το δέρμα σου και που να καμουφλάρει το σπυράκι.

 #9. Set your concealer
 Βούτα ένα μικρό πινέλο μέσα σε μια διάφανη πούδρα, αυτό θα εμποδίσει το κονσίλερ να φύγει από την θέση του.



xoxo
Cindy


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου