Τρίτη 10 Μαΐου 2016

All about Essence!!


Γεια σας, τι κάνετε;; Πώς περάσατε το Πάσχα; Επέστρεψα με ένα post για μια αγαπημένη οικονομική εταιρεία καλλυντικών την Essence!! Θα ήθελα να σας μιλήσω για όλα τα προιόντα της Essence που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Δεν έχω πάρα πολλά αλλά θα ήθελα σίγουρα να δοκιμάσω περισσότερα. Συνεχώς βγάζουν καινούργια προιόντα και αυτό είναι ευχάριστο. Ας ξεκινήσουμε...


 ΚΡΑΓΙΟN - LONGLASTING LIPGLOSS


Είναι πολύ ωραία κραγίον ενυδατικά και με έντονη απόδοση θα έλεγα. Δεν κρατάνε και όλη μέρα αλλά με ένα μολύβι χειλιών από κάτω σίγουρα κρατάνε αρκετή ώρα. Οι αποχρώσεις που έχω είναι
1. 01 CORAL CALLING ένα πολύ ωραίο απαλό κοραλί.
2. 08 COLOUR CRUSH ένα έντονο κάπως φούξια-ροζ.
3. 06 BARELY THERE ένα nude καφέ για κάθε μέρα.





Η αποδόση του lipgloss είναι τρομερή και όντως μένει στα χείλη αρκετή ώρα. Το πινελάκι του είναι τέλειο και φτιαγμένο έτσι, ώστε να καλύπτει τέλεια τα χείλη. Το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι λίγο sticky. 


MAKE-UP


Έχω 4 στην κατοχή μου και τα 4 τα έχω αγαπήσει. Τα φοράω σχέδον κάθε μέρα αν κ τα 2 μου τελειώνουν.
 Θα ξεκινήσω με το all about matt! 12h long-lasting. Η απόχρωση που έχω είναι 20 matt nude. Μια περίοδο ήταν το μοναδικό που φορούσα, Καλυπτικό αλλά σου άφηνε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Σίγουρα θα το προτιμήσω πάλι. Στη συνέχεια, έχω το stay all day 16h long-lasting στην απόχρωση 10 soft beige. Δεν είναι βαρύ στο πρόσωπο, καλυπτικό και με τέλειο άρωμα. Soft touch mousse στην απόχρωση 08 matt vanilla. Αυτό δεν το φοράω σε όλο το πρόσωπο, το φοράω συνήθως στα σημεία που θέλω να καλύψω περισσότερο και καμιά φορα και σαν concealer. Τέλος, το soft & natural. Η απόχρωση έχει σβηστεί απο τη συσκευασία κ δεν θυμάμαι ποια είναι. Σίγουρα είναι αρκετά σκούρα και το έχω να το φοράω το καλοκαιρί όταν πέρνω λίγο χρώμα. Είναι ενυδατικό και φυσικό make up.
Όλα ήταν κάτω από 5 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

LIPLINERS & BLUSH STICK

Για τα χειλη τα βρισκω καλα με αρκετα ομορφα χρωματα, εχουν παρα πολυ εντονη και καλη αποδοση ειναι μαλακα αλλα θα ελεγα ξανα πως η διαρκεια τους ειναι σχετικα μετρια.
 To blush stick είναι ένα ωραίο ρουζ, εγώ το χρησιμοποιώ και σαν highlighter . Μου αρέσει να το φοράω το καλοκαίρι όταν είμαι και λίγο μαυρισμένη να μου δίνει μια extra λάμψη.


ΡΟΥΖ


Ειναι τα αγαπημενα μου απο την μαρκα αυτη διοτι για την τιμη τους εχουν παρα πολυ ποιοτητα.  Καλή διάρκεια, καλή απόδοση χρώματος και όμορφα χρώματα. Αξίζουν αρκετά.


ΆΛΛΑ:



 To συγκεκριμένο concealer stay all day δεν θα το συνιστούσα και ο λόγος είναι ότι στεγνώνει πολύ γρήγορα και δεν προλαβαίνεις να το απλώσεις, βασικά απορροφάται στο δέρμα κ εξαφανίζεται. To cover stick από την άλλη μου αρέσει, το χρησιμοποιώ για να καλύψω τις ατέλειες μου και από πάνω βάζω και make up.
Οι σκιές για τα φρύδια είναι καλούτσικες, χρησιμοποιώ την σκούρα απόχρωση για να καλύψω κανα κενό. Περισσότερο όμως τις χρησιμοποιώ σα σκιες ματιών.

Αυτά ήταν τα πραγματάκια που έχω, 
ελπίζω να σας άρεσε αυτό το ποστ...τα λέμε στο επόμενο....


xoxo
Cindy

3 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία προϊόντα!Έχω κι εγώ μια σκιά αυτής της εταιρείας! Είναι η απόχρωση Νο58 " Cappuccino, please!" Έχει αρκετά έως πολύ καλή απόδοση, απλώνεται εύκολα και προσδίδει λάμψη! Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη! :-)
    By the way, λατρεύω τα κραγιόν σου! :-*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να πάρω περισσότερα προϊόντα!!σχεδον με όλα είμαι ικανοποιημένη!! Τη σκιά που μου είπες δεν την έχω δοκιμάσει..θα την κοιτάξω όμως!!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή