Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Review: Colour B4 Extra Strength & Πώς Να Το Χρησιμοποιήσεις!

Hello!!! Σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα review ή αλλιώς να σας πω την γνώμη μου για ένα προιόν που το ανακάλυψα πρόσφατα και έτρεξα αμέσως να το δοκιμάσω. Αναφέρομαι για το Colour B4 Extra Strength. Όσοι με γνωρίζουν καλά, ξέρουν την εμμονή που έχω με τα μαλλιά και πόσο μου αρέσουν οι αλλάγες στο χρώμα. Με το συγκεκριμένο προιόν οι αλλαγές που θέλω να κάνω θα είναι πιο εύκολες, χωρίς να ταλαιπωρώ το μαλλί μου.

Λοιπόν, έχεις αποφασίσει να βάψεις το μαλλί σου και μπαμ... έγινε κάτι κακό..Τι κάνεις!! Το αποτέλεσμα βγήκε πιο σκούρο; Δεν είναι το χρώμα που ήθελες; Δεν μπορείς να βγεις έξω γιατί βγήκε αποτυχία; Σκέφτεσαι την ιδέα του ντεκαπάζ; Ε λοιπόν σου έχω την λύση.

Το προιόν αυτό η αλήθεια είναι το χρησιμοποίησα 1 φορά και μπορώ να πω πως κάνει αυτό που λέει στο κουτί.
Το Colour B4 δεν είναι καινούργιο προιόν, έχει βγει αρκετά χρόνια και ίσως κάποιες από εσάς να το γνωρίζετε ήδη. Εγώ το ανακάλυψα τυχαία στην προσπάθεια μου να βρω τρόπους για να διώξω το μαύρο χρώμα από το μαλλί μου χωρίς να κάνω ντεκαπάζ. Αυτό που λέει στην ουσία το προιόν είναι ότι αφαιρεί τη βαφή από τα μαλλιά και σου δίνει το φυσικό σου χρώμα πίσω. Δεν θα κάτσω να σας πω ψέματα ότι αφαιρεί τελείως τη βαφή. Ωστόσο διώχνει αρκετή βαφή και σου είναι πιο εύκολο να δουλέψεις το μαλλί σου με το χρώμα που επιθυμείς.

Το καλό με το Colour B4 είναι ότι δεν περιέχει αμμωνία ή συστατικά Ντεκαπάζ (bleach) και έτσι το καθιστά ακίνδυνο και ανώδυνο. Αν ρωτάτε πώς λειτουργεί? Το Colour B4 δρα συρρικνώνοντας τα χρωμομόρια της βαφής και απομακρύνοντας τα με άφθονο ξέβγαλμα. Εάν έχει γίνει Ντεκαπάζ και βαφή το Colour B4 θα αφαιρέσει τη βαφή και τα μαλλιά σας θα επανέλθουν στην απόχρωση του Ντεκαπάζ. Αν στα μαλλιά υπάρχουν πολλά στρώματα βαφών τότε είναι πιθανό να χρειαστεί να το επαναλάβεις και δεύτερη φορά.
 Δεν νομίζω πάντως να καταστρέφει το μαλλί περισσότερο από το ντεκαπάζ. Επίσης είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ να ακολουθήσεις τις οδηγίες όπως ακριβώς αναγράφονται στο κουτί.

 Το συγκεκριμένο προιόν το πήρα από το Hondos Center στη τιμή των 16.95. Ένα κουτί ήταν αρκετό για το δικό μου μαλλί, όμως αν έχεις πολύ μακρύ μαλλί θα σου συνιστούσα 2 κουτιά. Επίσης καλό θα ήταν να έχεις και την βαφή που θα θέλεις να βάλεις στο μαλλί σου έπειτα.


Ας σας δείξω τώρα τα αποτελέσματα που είχε στο δικό μου μαλλί μόνο με το Colour B4 χωρίς να το περάσω αμέσως με βαφή.

Το πριν & το μετά


 Το προιόν είναι απίστευτο αν το χρησιμοποιήσεις σωστά και σίγουρα πιο οικονομικό από το να πας σε κομμωτήριο και να κάνεις ντεκαπάζ.

Ελπίζω κάποια από εσάς να το βρήκε χρήσιμο αυτό το post!!! :)


xoxo
Cindy

3 σχόλια:

  1. Απο ποιο καταστημα hondos το προμηθεύτηκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που θ το βρω στη κυπρο γνωριζει κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα το μαλλί μου το βαφω μαυρο το νουμερο 1 και θελω να βαψω μελί σκουρο ...θα μου ανοιξει αν παρω αυτο το προιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή