Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

5 New Beauty Products - Sis Style


Γεια σας! Καλή εβδομάδα!!! :) Η εβδομάδα εμένα ξεκίνησε πολύ ευχάριστα γιατί παρέλαβα τα πραγματάκια που είχα παραγγείλει από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ανακάλυψα πρόσφατα το Sis Style .  Όπως είπα είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και έχει αγαπημένες μου μάρκες καλλυντικών καθώς και προιόντα περιποίησης. Για αυτό δεν έχασα ευκαιρία και έτρεξα να κάνω την παραγγελία μου. Πρέπει να αναφέρω ότι πριν καν ανοιξω το δεματάκι μου μύριζε απίστευτα.... Εντυπωσιάστηκα!!!
Ας ξεκινήσουμε...



1. W7 Honolulu Bronzer


Πρόκειται για ένα bronzer αρκετά δημοφιλή και έπρεπε να το έχω κι εγώ!!! Έχει έντονη απόδοση και χρειάζεται πολύ απαλό χέρι όταν το χρησιμοποιήσεις. Επίσης είναι πολύ οικονομικό...Το πήρα στα 5.5€ .



2. Golden Rose Velvet Matte No 24


 Επέλεξα ένα ανοιξιάτικο καλοκαιρινό χρώμα, ένα κοραλοκόκκινο αν μπορείς να το πεις έτσι. Έχω άλλα 2 από τη συγκεκριμένη εταιρεία και τα λατρεύω. Η τιμή του είναι στα 3.90€.


3. Golden Rose Dream Lips No 509 & No 520

 Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κάνενα μολύβι χειλιών από την Golden Rose και σκέφτηκα να δοκιμάσω τα συγκεκριμένα. Πήρα ένα έντονο ροζ και και ένα σκούρο μωβ... Μου αρέσουν πάρα πολύ, έχουν έντονη απόδοση και μπορείς να τα φορέσεις και μόνα τους σαν κραγιόν. Η τιμή τους 2.20€ το καθένα.

4. Golden Rose Matte Lipstick No 21


Για το τέλος άφησα ένα μολύβι κραγιόν στην απόχρωση 21 ένα nude καφέ χρώμα.. Τα συγκεκριμένα τα έχω ξαναδοκιμάσει και γνωρίζω πως είναι πολύ καλα, με βουτυρένια υφή και έντονη απόδοση και αυτά. Η τιμή τους 3.40€

Το σαπουνάκι που βλέπετε είναι ένα δωράκι που θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα!





Αυτά για την ώρα!
Φιλάκιαααααααα

xoxo
Cindy

7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ναι είναι ματ... Μου άρεσαν παρα πολύ... Και μου έκανε εντύπωση οτι βγάζουν εντονα το χρωμα τους.. 😀

      Διαγραφή
    2. Ωραία γιατί σκέφτομαι και εγω να πάρω κάποια..
      Σ'ευχαριστώ πολύ! :*

      Διαγραφή
  2. Κι εγω θελω να πάρω περισσότερα χρώματα!! 😊😊😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γενικά τα προϊόντα της Golden Rose είναι τέλεια 😃

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία προϊόντα!Να τα χαρείς!!kisses:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή